Ticker

6/recent/ticker-posts

EVDE EK İŞ:İNSTAGRAM'DAN PARA KAZANMA FIRSATLARI


INSTAGRAM DA PARA KAZANMA TEKNİKLERİNİ KEŞFEDİN
internetten para kazanma 2019 yılından itibaren en çok kazandıran sektörlerinden biri olacak.İnternetten para kazanma yolları ile igili bu bilgiler kesinlikle size kazandıracaktır.

Sosyal medya internetten para kazanırken akla gelen ilk yöntemlerden biridir. Yıllardır sosyal medyada para kazanıyor fenomenler var. Bazılarını biliyorsunuzdur. Ancak sosyal medyada para kazanmak için bir fenomen olmak zorunda değilsiniz.

- Sosyal medyadan peki nasıl para kazanılır?

Sosyal medyada para kazanmaya başlamak için, öncelikle gereksinimlerinize uygun iyi bir sosyal medya platformu seçmelisiniz. Aşağıdaki platformlar için kesinlikle tavsiye ediyorum.

Sebebi, instagramın çok popüler ve kullanımı kolaydır. Bu yüzden herkes tarafından tercih ediliyor. Instagram'dan inanılmaz paralar kazanabilirsin.

Kişisel hesabınızdan farklı konseptlere sahip sayfalar oluşturmak daha mantıklı olabilir. Örneğin ilginç bilgiler gibi kavramlar çok popülerdir. Bunun gibi olağanüstü bir konsept bulun ve iyi bir instagram hesabı oluşturun.

İyi bir kitleye ulaştıktan sonra, hesabınızla bir reklam kazanabilir ve hisse başına bir ücret alabilirsiniz.


Instagram ilk ortaya çıktığında, sadece görüntü tabanlı bir ağdı. Ancak, süspansiyon uygulaması 7 saniye boyunca başlatıldıktan sonra işlevselliğini genişletti ve uygulamaya 15 saniye video ekledi.

Bu yeni özellik eklendi ile, online para kazanmak veya evde ek  iş kazanmak isteyenler için daha iyi pazarlar haline gelmiştir. Bu yazıda, Instagram aracılığıyla e-posta listenizi nasıl genişletebileceğinizi, ürünleri satabileceğinizi, hizmet sunabileceğinizi, internet tabanlı seminerlerin reklamını yapabileceğinizi ve ortaklık ürünlerini pazarlayabileceğinizi açıklayacağız.

Unutmayın, ınstagram'daki bağlantılar tıklanamaz, ancak Instagram yayınlarınızı Twitter, Facebook ve Tumblr üzerinde paylaşırsanız tıklanabilir. Bağlantılarınızın ınstagram'daki yayınlarınızı görüntülemek için unutulmaz ve kısa olduğundan emin olun ve hedef sayfanın mobil olduğundan emin olun.

Kısa ve unutulmaz bağlantıların bir başka nedeni, cep telefonunuzda manuel olarak resim ve video açıklamaları girmeniz gerektiğidir.

Takipçi listenizi Daima genişletin

TAKİPÇİLERİNİZ ÇOGALIRSA SATIŞ YAPMA ŞANSINIZ O KADAR ARTACAKTIR
İlk takipci listesini genişleterek başlayın. Ancak, Instagram sayfanızdaki tüm resim ve videoların takipci listenizle uyumlu olması gerektiğini asla unutmayın. Aslında, aşağıdaki ipuçları kitlenizle uyumlu olmalıdır.

1-Görüntüleri veya videoları kullanarak kişileri yakalayın. Örneğin, e-kitap satacaksanız, kitap kapağının bir fotoğrafını paylaşın. Eğitim videoları yapacaksanız, bu 15 saniyelik videoyu paylaşın.

2-Üyelik davetinizde kullanılmak üzere kişisel bir mesaj hazırlayın. Üyelerin neden e-posta listenize katılmaları gerektiğini açıklayan 15 saniyelik bir karşılama videosu oluşturun.

3-Memnun insanlardan geri bildirim aldınız mı? Dönüşlerinin kanıtı olarak kullanıp kullanamayacağınızı sorun. İzin verilirse, dönüş ve adın görsel bir gösterimi oluşturun ve Instagram'da paylaşınız.

Farklı ürünler satarak para kazanmak(satış ortaklığı sistemi)

İlk olarak, fiziksel ürünler veya dijital ürünler satıp satmayacağına karar verin. Örneğin, kadınların takip listeniz varsa, kozmetik, giyim, mücevher ve sağlık ürünleri satmayı düşünebilirsiniz. Instagram aracılığıyla ürünleri tanıtmak için birkaç yol:

Yeni ürününüzün tanıtım resimlerini ve videolarını önceden başlatmak için kullanın, Bu nedenle ürünü tamamen göstermeyin. İnsanlarda yeterince merak uyandırdıktan sonra ürünü tamamen gösterin. Özelleştirilmiş ürün hashes ( # ) - heyecanı artırmak için Ürün etiketlerini kullanın.

Ürününüz için 15 saniyelik reklamlar hazırlayın. Vurgulamak istediğiniz ürününüzün hangi özelliklerini gösterdiğinizden emin olun.

Müşterilerden ürün geribildirim videoları var mı? En iyi görüntüleme 15 saniyelik bir video oluşturun ve Instagram paylaşın.

Belirli bir etiket kullanarak ürün fotoğraflarınızı paylaşan hayranlarınız var mı? Bir kolaj oluşturun ve bu fotoğrafların en iyisini seçerek sayfanızda paylaşın.

Müşterilerinizin ınstagram fotoğrafları bir albüm hazırlayın ve web sitenizde paylaşabilirsiniz. Elbette, önce izninizi alın. Potansiyel müşterilerinize mutlu insanların ürünlerinizi ne kadar kullandığını gösterin. Bunu yapmak satışlarınızı artıracaktır.


Mutlaka okuyun:Online satış yapmak isteyenler için ipuçları burda 


Hizmet sunarak para kazanmak

İNSTEGRAM HİZMET TABANLI İŞİNİZ İÇİN BİR SÜRÜ FIRSATLAR SUNAR. 
Eğer bir Web Tasarımcısı veya bir muhasebeci olsanız, Instagram size hizmet tabanlı iş tanıtmak için birçok fırsat sunuyor. İşte bazı ipuçları:

1-Müşteriler için iş yapmak ınstagram portföyünüzü kullanın. Bu, aldığınız en son düğün fotoğraflarından biri olan bir grafik tasarımının veya memnun olduğunuz bir müşteri mektubunun bir ekran görüntüsü olabilir.

2-Hedef kitlenizi takip edin ve çalışmalarını gözden geçirin. Bir ürün tasarımcısı kolayca büyük markalar izlemek ve en güncel ürün ambalajı hakkında fikirlerini paylaşabilirsiniz.

3-Hizmetlerinizi tanıtın. Bir sorunu tanımlayın ve ürününüzün bu sorunu nasıl çözebileceğini gösteren 15 saniyelik video hazırlayın.

4-Özel bir etiket kullanarak sorunun fotoğrafını paylaşmak için benzer sorunları olan insanlara sorun. Bunu bir yarışmaya dönüştürün ve kazanana 30 dakikalık ücretsiz danışma hizmeti verin. Kazanan muhtemelen hizmeti almak isteyecektir ve kazananlar da hizmetinize bakacaktır.

5-Müşteri geribildirim görüntüleri hazırlanması başarının bir kanıtı olacaktır.



Mutlaka okuyun: Dünyanın Herhangi Bir Yerinden Yürütebileceğiniz İş Fikirleri


İnternet tabanlı seminerler, bir ürünü satmanın en iyi yollarından biridir, çünkü dönüşüm oranları e-posta patlamalarından ve yalnızca satış sayfalarından daha yüksektir. İnsanlar ne kadar çok katılırsa o kadar iyi olur. Instagram'da internet tabanlı seminerleri tanıtmak için bazı ipuçları:

1-İnternet tabanlı seminer için 15 saniyelik bir önizleme videosu hazırlayın.

2-Seminer gününde size bir hatırlatma grafiği gönderin. Aynı zamanda seminerin canlı olduğunu söyleyen çizelgeleri hazırlayın.

3-Önceki seminerlerden iyi geribildirim aldıysanız, bu geri bildirimleri görsel olarak toplayın ve bir sonraki seminer başlamadan önce paylaşın.

4Birden fazla konuşmacılar varsa, bir kolaj oluşturmak ve paylaşmak için bu insanların fotoğraflarını birleştirin.

Sadece katılımcılar ücretsiz katılabilir  faaliyetlerinin görsellerini paylaşın.

Affiliate ürün(satış ortaklığı) satarak para kazanmak

SATIŞ ORTAKLIĞI SİSTEMİ GÜNÜMÜZÜN EN ÇOK KAZANDIRAN SİSTEMİDİR.
Instagram'ı bir bağlı kuruluş pazarlamacısı olarak kullanarak bağlı kuruluş satışlarınızı artırabilirsiniz. Bağlantıları paylaşmak için iki seçenek vardır: 1-ürün görünümleri ile ortaklık bağlantısı, 2-doğrudan ortaklık bağlantıları.

Sattığınız Ürün için coşkunuzu gösterin. Kitlenizi heyecanlandırmak için birden fazla görsel ve video güncellemesi kullanın.

Belirli bağlı ürünler için sonuçları gösteren görüntüleri ve videoları paylaşın. Ölçülebilir sonuçlar elde etmiş diğer insanları görünce insanlar etkilenecektir.

Daha fazla bilgi edinmek için insanları teşvik edecek 15 saniye videolar oluşturun.

Çevrimiçi para kazanmak isteyen takipçileriniz varsa, uygulama bağlantılarınızı paylaşın, böylece onlarla ortak olabilirsiniz ve komisyon kazanabilirsiniz. Son zamanlarda programı hakkında insanları etkilemek için alınan ortaklık komisyonları ekranını paylaşın.

Affiliate link üzerinden alışveriş yapan kişilere bonuslar verin. Bonuslar için görseller veya 15 saniyelik videolar hazırlayın.

 TÜRKİYE DE SATIŞ YAPABİLECEĞİNİZ BAZI MARKALAR


Mutlaka okuyun: Affiliate Marketing (Satış Ortaklığı) ile Para Kazanmak


Adım Adım İnstagram’dan Para Kazanma Klavuzu
Bir seferde bir fotoğraf paylaşım platformu ınstagram, yedi yıldan az bir sürede en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri haline geldi. Son iki yılda tek başına, kullanıcı tabanını 700 milyon kullanıcıya ikiye katladı. Ağustos 2016'da ınstagram'a getirilen hikayeler çok hızlı ilerledi.

İnsanlar Instagram, basit bir görsel paylaşım platformu ile çok ilgileniyor.

Instagram'a olan ilgi son altı yılda önemli ölçüde arttı ve yakın gelecekte bu platformdaki insanların ilgisini azaltacağını sanmıyorum.

Instagram hakkındaki düşünceleriniz ne olursa olsun, insanlar Instagram'ı sever. Instagram şimdi en popüler fotoğraf paylaşım platformudur.

Aslında, çoğu durumda, herhangi bir konunun güzel bir resmini aramam gerektiğinde Google resimleri yerine Instagram kullanıyorum. Kullanımı çok kolaydır ve çoğu resim çok yüksek kalitede.


Instagram üzerinden online para kazanma fırsatı

İNTERNET BİR BANKAMATİK GİBİDİR ÇEKMESİNİ BİLENE
Pazarlamacılar hakkında sevdiğim şey, izleyicilere hizmet etmeye kararlı olmaları. Çünkü gelecekte beklentileriniz için iyi deneyimler yarattığınızda, para onunla birlikte gelir.

Bunu yapmak için, sadece bir takipçisi var ve bu kitleye ürün satmak için reklam var. Şimdi online para kazanmak için en popüler yollarından biridir.

Bunu açıp detayları konuşalım. Instagram'dan ayda 200 $ ile 10.000 $ arasında (ve daha fazla) nasıl kazanabileceğinizi görelim. Ama önce, ınstagram'dan para kazandıran üç kişinin ilham verici hikayelerini sizinle paylaşmak istiyorum.:

1-Theresa Nguyen bildiğiniz gençlerden biri değil. Theresa nguyen, ınstagram hesabında yüz binlerce kişi tarafından izlenen ev yapımı balçık videolarını paylaşıyor.

Renkli görüntülerle dolu Theresa, sadece 228 video paylaşımı ile 747.000 takipçiye ulaştı ve ınstagram'ın takipçilerini açtığı çevrimiçi slime mağazasına gitti.

Instagram kullanıcılarının genç bir kızdan ev yapımı balçık satın almak istediklerini düşünüyor musunuz?

Kesinlikle Evet!

Theresa'nın çevrimiçi slime mağazasını ziyaret ettiğimde, sitedeki tüm sümüklerin tükendiğini gördüm. Time.com istatistiklere göre, Theresa ayda 3,000 dolar kazanıyor.   Ayda 3,000 dolar, ailesiyle yaptıkları şeyleri satma fikrini paylaştıklarında ebeveynleri gülen 13 yaşındaki bir kız için kötü bir gelir değildir.

Sara 32 yaşında, Yorkshire'de yaşıyor ve daha önce bir konuşma terapisti olarak çalıştı. Dört yıl önce dört aylık bir doğum izni için ayrıldığında, Instagram hesabını açtı.

Sarah'ın ınstagram'da bir profil oluşturma motivasyonu, markaların ınstagram kullanıcılarına ücretsiz ürün ve para teklif etmesiydi. Şimdi, Sara 170.000 takipçisi olan bir mikroflu haline geldi.

Sarah'ın profili, kendi hayatıyla paylaştığı güzel yaşam tarzı fotoğraflarıyla doludur. Hesaplamalara göre, Sara geçen yıl ınstagram'dan ortalama 120.000 dolar kazandı. Markaları paylaşmak için para kazanmanın yanı sıra, Sara da ınstagram pazarlama konusunda insanları eğitir.

Instagram üzerinden Oline olarak para kazanmak: Ön koşullar

INSTEGRAMDA PARA KAZANMAK BİR SÜREÇTİR.
Tatlı kelimelerle günlük hayatınızdan fotoğraf paylaşmak arkadaşlarınızı etkilemek için yeterli olabilir, ancak para kazanmanıza yardımcı olamaz. Yani internette  para kazanmak için gerekenlere bakalım.

1-insanlarla iletişime geçin ve onlara ilham verin - neden bir marka sizin gibi bir Instagrama para ödesin?

Çünkü kitlenizi önemsiyorlar ve kullanıcılarınızın gönderileriniz aracılığıyla marka ürünleri alacağını umuyorlar.

Algoritması sayesinde, Instagram sizi daha sık takip eden takipçilerinizin hesabında paylaştığınız mesajları görüntüler. Gönderinizi doğru zamanda paylaşırsanız ve doğru etiketleri kullanırsanız, diğer sosyal medya pazarlama platformlarından daha hızlı bir organik büyütme kaydedebilirsiniz.

Ya başlangıçta sadece birkaç yüz takipçiniz olsaydı?

Potansiyel kitleniz çok büyük olduğundan, paylaştığınız içerik çok fazla kişi tarafından görüntülenmez ve markalar ürünlerini tanıtmak için ödeme yapmaz. Yani ınstagram'da para kazanmak için birkaç bin takipçiye ihtiyacınız var.

Öte yandan, bir ürünü satmak veya tanıtmak istiyorsanız, bunu yapma yetkisine sahipsiniz ("etki" olarak da bilinir” ve takipçileriniz tavsiyenizde harekete geçmelidir. Yani bir kuş olmalı.

Tim ferriss, gerçek hayattaki bir oyunun iyi bir örneğidir. Tim ferriss, B'deki Mizzen + ana ürünlerini tanıtmak için şirketle bir anlaşma yaptığında, şirketin beklenti stokta kaldı. Şirketin CEO'su ve kurucusu Kevin lavelle, Tim ferriss'in sonuçlarının bir sonucu olarak etkili olduğunu doğruladı.

"Mizzen+, ana markayı geliştirmenin en doğru kararlarından biri olan Tim Ferriss ile bir sponsorluk anlaşması imzaladı. Tim ferriss adında bir şey var.""Kevin lavelle diyor.

Yani sadece bir hesap açmak ve birkaç bin takipçi almak için yeterli olmadığı anlamına gelir. Ayrıca güçlü ve saygın bir Instagram kişiliğiniz olması gerekiyor.

2-sadık takipçileri almak için-daha fazla takipçi almak için, tabii ki, egonuzu okşayacak. Matematiksel olarak görünseniz bile, daha fazla takipçi elde etmek için Instagram ana sayfasında görme şansınızı artırın.

Ya paylaşım insanlara rehberlik etmezse?

Daha iyi yapmaya çalışmak yerine, bir başarısızlık gibi hissetmeye başlarsınız.

Aynı anda dörtten fazla blog yazdığımda, hem başarı hem de başarısızlığa sahiptim. O zaman, Sitelerime ziyaretçi sayısı ile uçuyordum. Şimdi her şey sadakat ile ilgili olduğunu düşünüyorum. İnsanlar sitenizi ziyaret ettiğinizde, sizi takip eden insanların sorunlarına çözüm bulduğunuzu anlarlar.

Benzer şekilde, ınstagram hesabınızdan nadiren yorum ve hayranlık duyarsanız ve insanlar profilinizi paylaşmaz ve sizi takip etmezse, bu da yanlış bir şey yaptığımız anlamına gelir. Hisse senetlerinin neden ınstagram ile ilgilendiğine ve bu sorunu postada daha sonra nasıl çözebileceğinize bakacağız.

Ancak, şimdi, sadık biri, bir takipçiniz olsa bile, Instagram'da para kazanma potansiyeline sahip olduğunuz anlamına gelir. Markaların sizinle çalışmak istemesinin nedeni, hesabınızdan kar sağlayacak hisseleriniz olmasıdır.

Jeena farmer böyle yapar. Paylaşılan tüm mesajlar takipçileri üzerinde etkili olduğundan, sağlık marka hisseleri Jeena çok iyi ödeme. Jeena'nın aşağıda paylaştığı bir gönderiye bakın. 3,368'in takipçisi olmasına rağmen, jeena 98 takdir ve 15 yorum aldı. Bu, jeena'nın sadık kullanımının %3'ünün üzerinde olduğunu göstermektedir.

Yukarıdaki bilgilere ek olarak, istisnai durumlar-ikinci sınıfımda kimyadan neden nefret ettiğimi biliyor musunuz-çok sayıda kural ve dengeyi öğrendikten sonra, her zaman istisnai koşullar öğrenmek zorunda kaldık.

Ama durumunuzun buraya benzer olduğunu sanmıyorum.

Ürünlerinizi doğrudan Instagram üzerinden satmayı planlıyorsanız, büyük bir kitleye sahip olmanız gerekmez. Örneğin, fotoğraf, yazı, çizim, video düzenleme gibi özel bir yeteneğiniz varsa, Instagram yalnızca hizmetinizde işlevsel bir rol oynamaktadır.

Bir Instagram hesabı açarak ve çalışmalarınızın 3-5 fotoğrafını paylaşarak ve doğrudan potansiyel müşterilerinize bir mesaj göndererek başlayabilirsiniz. Yeteneklerinize ve deneyimlerinize bağlı olarak, kendinize bir müşteri tabanı satın almaya başlayabilir ve para kazanabilirsiniz.

Umarım ınstagram üzerinden para kazanmanın o kadar kolay olmadığını anlarsınız. Bu, zaman, çaba ve emek gerektiren bir süreçtir.


Para Kazanma, özellikle internetten para kazanma yolları konusunda ek iş yaparak ek gelir elde etmek amacındadır ... Internetten Para Kazanma Yolu 2019 Çok Kolay Kisa Sürede ...

 30 GÜN İÇİNDE KENDİ ONLİNE SATIŞ ALTYAPINI KUR VE AFFİLİATE MARKETİNG YAPARAK HER AY DÜZENLİ PARA KAZANMAYA BAŞLA!

Yorum Gönder

0 Yorumlar