Ticker

6/recent/ticker-posts

EVDE EK İŞ:Twitterdan Para Kazanma Yolları Nelerdir?

twitter-ile-para-kazanmak.
twitterdan para kazanma yollarını keşfedin
 İnternetten para kazanma 2019 yılından itibaren en çok kazandıran sektörlerinden biri olacak.İnternetten para kazanma yolları ile igili bu bilgiler kesinlikle size kazandıracaktır.

Evede ek iş imkanları olarak Twitter para kazanmak için, mutlaka kendi ürün veya hizmetleri sunmak satmak zorunda değilsiniz. Sosyal ağlarda para kazandırmak için birçok yol yöntemlr vardır.
Twitter çok benzersiz ve son derece güçlü bir platformdur. Eğer yüksek kar oranı hedefliyorsanız ve bu kelimenin üstünde bir hesap açık bir niş kelime ayarlarsanız, çok iyi bir reklam teklifleri alabilirsiniz. Örneğin, online eğitim veya bebek bakıcılığı diyelim. Bu niş kelime ilgilenen takipçileri sayfanızda onları toplamak zaman para kazanmaya başlayabilirsiniz demektir.. Sonra, Web üzerinde ilginç bağlantılar sayfanızı paylaşan, herhangi bir içerik üretmek zorunda kalmadan değerli bir sayfa haline gelebilirsiniz kısa bir zamanda.Önemli olan doğru ve bilgilendirici içerikler paylaşmalısınız.

Peki nasıl para kazanılıyor bu sosyal medya pazarlama ağın da  ? Bir web sitesinde olduğu gibi: reklam, sponsorlu bağlantılar ve bağlı kuruluş pazarlama.(satış ortaklığı sistemi )

Twitter Takipçisi Nasıl Kazanabiliriz?

Twitter'dan para kazanmak için belirli bir kitleye sahip olma ihtiyacınız var.Peki, bu kitlenin sizi takip edebilmesi için dikkatinizi neye vermelisiniz?

1.Kendiniz için bir konu bulmalısın ilk önce : birisinin sizi takip etmesini istiyorsanız, önce kendiniz için bir konu ayarlamanız gerekir. Tanımladığınız konu ne kadar ilginç olursa ve bu konuda ne kadar farklı olursanız, o kadar çok takip edileceksiniz. Konuyu seçmeden önce, Twitter'daki en çok izlenen fenomen hesaplarına bir göz atmalısınız. Yaptıkları konular hakkında bilgileri
arayarak paylaşım konusunu belirleyin. Başarı elde etmiş hesap örnekleri başarı şansınızı sizi yukarıya taşıyacaktır .
2-Kitlenizi cogaltmaya  çalışın: takip konusunu  belirlediniz ve hesabınızı açtınız. Twitter takipçilerinizi artırmanın altin temel kuralı, kullanıcıya değer katan paylaşımlar yapmaktır. Bir kullanıcının yaptığınız paylaşımdan hoşlanmadığı takdirde sizi nasıl takip etmesini bekleyebilirsiniz değil  mi? Takip konusunu kaliteli olduğunu düşündüğünüzde, artık takipçilerinizi artırmanın diğer  farklı yollarınada başvurabilirsiniz.

Twitter takipçilerini artırmanın yollarından biri de, takipçilerini takip etiketleriyle takip etmek olacaktır. Twitter her kullanıcının günde 1.000 kişiyi takip edilme imkanına  izin verir. Günde 1000 kişiyi takip ederseniz, size geri dönüşüm  olarak yani unfollow  500 takipciniz olur, ayda ortalama 15000 takipçi kazanırsınız demektir. Gündemde iyi bilgilendirici konuları paylaşırsanız, ayda en az 20.000 takipçiye sahip olabilirsiniz.

Twitter'dan iyi miktarda online para kazanmak için, kendinizi  hedef koymanız gereken minimum takipçi sayısı 100.000 olmalıdır.
Uzun ve zorlu bir süreç olmasına rağmen, online para kazanmak istiyorsanız çalışmak zorundasınız.


Twitter'dan para kazandıracak birkaç şirket yazdım aşağıda görebilirsiniz. Bunları kendi Twitter içeriğinizi tanıtmak için kullanabilirsiniz ön bilgi olarak.

Sponsored Tweets:(bir tıkla-üye ol)

 Sponsor tweet uygulaması en popüler reklam hizmetlerinden biridir. Reklamlara tıklama başına maliyeti kendiniz belirtiniz. Ardından, gereksinimlerinize uygun şirketlerin teklifleri listelenir. Bu şirketlerden birini seçebilir ve reklam alabilirsiniz her halukarda. Bu hizmete kaydolmak için, en az 50 takipçi, 60 günlük bir hesap ve 100 tweet'iniz olması gereksinim duyulmaktadır.

MyLikes::(bir tıkla-üye ol)

 Mylkes Twitter, Tumblr, YouTube ve web siteleri gibi alanlarda kullanılabilecek şuan en kapsamlı bir reklam platformudur diyebileceğimiz. Oline para kazanma platformu da binlerce reklamverenin teklifine bakın ve çalıştırmak istediğiniz reklamı seçin. Ayrıca reklam hesabınızdan bir Tweet olacak zamanlayabilirsiniz. Tıklama başına 0.42 dolar kazanırsınız. Ödemeler haftalık yapılmaktadır..

Ad.ly:(bir tıkla-üye ol)

Ad.ly, tweet'lerinizde reklam yayınlamanızı sağlayan başka bir şirket olarak göze çarpmaktadır. Bu uygulama aynı zamanda tıklama başına ödeme almanızı sağlamaktadır.. Bunun yerine, reklamveren bir kampanyayı tanıtmak için hesabınızı seçebilir.  Tweetleri belirli bir süre içinde göndermeyi kabul edersiniz. Reklamveren size toplu olarak ödeme yapmaktadır.

Rev Twt::(bir tıkla-üye ol)

Rev Twt, Twitter tabanlı bir reklam hizmeti sunmaktadır. ve tıklama başına  bir ödeme platformudur. Daha fazla takipçiniz ve itibarınız arttıkça, daha yüksek ücretli kampanyalara daha fazla erişiminiz sağlamak imkanı vermektedir.. Bir kazanç olarak bize 20 $ ulaştığınızda, PayPal üzerinden ödeme yapmaktadır.Şu an Türkiyede  paypa'la erişim yok fakat paranızı farklı hesaplara yönlendirerek alabilirsiniz.

Twittad:(bir tıkla-üye ol)

 Bu platform ilk reklamı tweet ağlarından bir tanesidir. Tıklama başına maliyetinizi ayarlamanız gerekmektedir. Tabii ki, reklamverenler teklifinizi reddetme hakkına da sahiptir. 30 USD'ye ulaştığınızda PayPal üzerinden ödeme yapılmaktadır.



Para Kazanma, özellikle internetten para kazanma yolları konusunda twitter dan evde ek iş yaparak ek gelir elde etmek amacındadır ... Internetten Para Kazanma Yolu 2019 Çok Kolay Kisa Sürede ..

30 GÜN İÇİNDE KENDİ ONLİNE 
SATIŞ ALTYAPINI KUR VE AFFİLİATE MARKETİNG YAPARAK HER AY DÜZENLİ PARA KAZANMAYA BAŞLA!

Yorum Gönder

0 Yorumlar