Ticker

6/recent/ticker-posts

.Facebook, Instagram, Diğer Sosyal Medya Platformlarında Nasıl Para Kazanılır?

Sosyal medya üzerinden para kazanma


Facebook ve Instagram gibi sosyal medya platformlarında blog yazmak, bazı kullanıcılar için para kazanma fırsatı haline geldi. Belirli ürünleri tanıtmak için marka ve halkla ilişkiler ajansları tarafından ödeme yapılır. Facebook'ta dünya genelinde 174'den fazla aktif kullanıcı var. Hindistan'da şu anda toplam Facebook kullanıcısı 61.7 milyondur.Türkiye de 37 milyondur.
Diğer blogcularla işbirliği yapın ve birlikte büyütün. Süreci yavaş olacak ama acele buna değer. Mükemmel olmasını beklemeyin ama iyi içerik oluşturmaya odaklanın;

Instagram hızlı bir şekilde para  kazanmayı nasıl otomatiğe çevirebiliriz.

Yıkıcı bir sosyal ağ platformu olarak kabul edilen Instagram, etkileyicilere ve ünlülere daha fazla güç verdi. İşin ilginç yanı, bu insan kategorilerinin marka bilinirliğinin destekçisi olmak için fotoğraf paylaşım uygulamasından para çıkarmasıdır.

Siz de yeni pazarlama dalgasının bir parçası olabilirsiniz.
Tüm bunların güzelliği, sizin de sosyal medya yönetiminiz için Instagram'ı düşünerek para basan işin bir parçası olabileceğiniz. Bu makale size nasıl yapabileceğinizi göstermek için nasıl ciddi bir şekilde yapabileceğinize dair yararlı sosyal medya önerileri vererek, evet, cidden Instagram üzerinde ciddi şekilde para kazanmayı kastediyorum.

Tavsiyenin hem ticari hem de kişisel Instagram hesaplarınız için geçerli olduğunu söylemiş miydim? Eh, artık şimdi biliyorsun.

Instagram Üzerine Para Kazanmak İçin 3 Tane Altın Kural


 Ünlü Kardashian klanının ya da aklınıza gelebilecek herhangi bir ünlünün üyesi olmayabilirim (büyük izlerini söyleyerek), ama söyleyebileceğim şey Instagram hesaplarımdaki takipçilerin sayısındaki artış ve para miktarı. Yapabildim, rahatça söyleyebilirim ki, yolculuğumda benim için çalıştığını kanıtlamış yemin edebileceğim bazı ipuçları var.

Mutlaka okuyun: EVDE EK İŞ:İNSTAGRAM'DAN PARA KAZANMA FIRSATLARI

Dolayısıyla, Instagram hesabınızı para kazanma makinesine çevirme arayışında, aşağıdaki sosyal medya önerileri zorunludur:

1- Görüntülerden en iyi şekilde yararlanın

Hepimiz Instagram'ın tamamen fotoğraf ve video paylaşımıyla ilgili olduğunu biliyoruz. Bu, Instagrammers'ın herhangi bir günde veya ayda siteye yapıştırılmış kalmasını sağlayan ve bu durumun İstatik olarak bizim için doğrulayabildiği gerçeğidir. Fotoğraflarınızı çekiyorsanız, bir akıllı telefon kullanmanın geleceği, özellikle de görüntü yakalama ve işlemede saklı olan kusursuzluk derecesine bakarken. Fotoğraflarınızı çeken bir başkası varsa, izleyenlerin hesabınızdan daha fazla bilgi almak istemesini sağlayacak ağız sulandıran doğal ve otantik görüntüler çekmek için en iyi fotoğrafçıları işe alın.

2- Diğer uygulamalar da oldukça kullanışlı olanı seçin

Sadece doğru görüntüleri çektikten sonraki adım daha ileriye gitmek ve bir açıklama yapmak ve bunu yapmak için doğru başlığı kullanmaktan daha iyi bir yol yoktur. SwiftKey (akıllı telefon uygulaması) örneği ile diğer mobil uygulamaların kullanışlı olduğu işte burada. Bu uygulama hızlı ve kolay bir şekilde altyazı eklemenize izin verir, bu da diğer işleri yapmanız için size iyi bir zaman kazandırır. Bu tür bir uygulama, 24 saatlik bir süre içinde çok fazla kayıt yapan hesap kullanıcıları ve birden fazla Instagram hesabı olanlar için çok önemlidir.

3- İçerikle ilgili orijinallik çok önemli kuraldır.

Yukarıdakilerin yanı sıra, özgünlüğünüzü korumak için istekli olun. Bu, doğal hediyeler ve kişisel hikayelerin yanı sıra yayınlanan içerik ve resimler için de geçerlidir. İnsanlar otantikliği sever ve bu yüzden bunu her zaman akılda tutmaktır.

4- Instagram, özellikle sosyal medya pazarlaması için pazarlama odağınızın ortak merkezi olmalıdır.

Özellikle, Instagram, sosyal medya pazarlamanız için en uygun yer olmalı ve profilinize trafik çekmeyi düşünmelisiniz. Bu konuda başarılı olmak için, izleyicilerinizi meşgul etmek, aydınlatmak ve teşvik etmek konusunda iyi olmalısınız. Siz fark etmeden önce, sizin ya da markanızın temsil ettiği özgünlüğün ilgisini çeken bir Instagram topluluğu yaratmış olacaksınız.

5- profesyonel olmaya odaklanın

Bu, pazarlama arayışlarıyla ilgilenen herkes için doğal olarak gerçekleşmelidir. Profesyonellik ve disiplin, güvenilir ve saygın bir marka oluştururken çok işe yarar. Bu, özellikle ortaklık yapmaya davet edildiğinizde doğrudur.

6- Bir Ödeme Hesabına Sahip Olun

Son olarak, ödeme gününüz yalnızca birkaç mesaj öteye giderken, paranın gelmesini sağlamak için bir ödeme hesabınızın hazır olması şarttır.

Mutlaka okuyun: EVDE EK İŞ:İNSTAGRAM'DAN PARA KAZANMA FIRSATLARI


  • Sosyal medya yönetimi görevleriniz için Instagram'yı ciddiye almayı seçerek bu makaleyi sonlandırmama izin verin, özellikle hem kişisel hem de ticari markaların yolunda olan Instagram pazarlamasına bakarken buna değer. Bugün hesabınızdan para kazanabilirsiniz. Soru şu: Instagram para kazanma kulübüne katılmaya hazır mısın? Evet ise, gemiye hoş geldiniz - sizden haber almak için sabırsızlanıyorum.


Hoşçakalın







Yorum Gönder

0 Yorumlar