Ticker

6/recent/ticker-posts

YouTube'u Kullanarak Para Kazanma Hakkında Birkaç Önemli İpucu

                                       YouTube' den para kazanma
Hepimiz bir konuda hemfikir olabiliriz - internette para kazanma yolları son birkaç yılda toplumumda devrim yarattı. Şimdi onu ana pazar, iletişim servisi ve muhtemelen en büyük bilgi kütüphanesi olarak görüyoruz. Açık olmak gerekirse, onun avantajları da var ama eğer doğru kullandıysanız çok şey sunar.İnternette para kazanma yolları en güzel yanlarından biri artık evinizin rahatlığını terk etmeden para kazanabilmenizdir. Tabii ki, yine de zaman ve çaba harcamak zorundasınız ama kendi patronunuz ve tüm kilit faktörlere karar veriyorsunuz. Bir sosyal medya yıldızı veya bir freelancer olmanın yanı sıra, yapabileceğiniz en kazançlı şeylerden biri bir YouTuber olmaktır. Ancak bu konuda daha fazla konuşmadan önce bir şeyi açıklığa kavuşturalım - basit değil ve başarılı olmak için çok çaba sarf etmeniz gerekiyor.

Muhtemelen PewDiePie'yi duymuşsunuzdur - 80 milyondan fazla abonesi olan ve saymaya devam eden bir adam. Ama bu çok zaman aldı. Evet, YouTube üzerinden para kazanabilirsiniz ve bu oldukça iyi bir miktar olabilir, ancak önceden sizi destekleyen bir büyük ve ilgi çekici izleyici oluşturmak zorunda kalacaksınız.

Daha fazla bir sonuç vermeden YouTube'da nasıl para kazanılacağına dair birkaç ipucuna göz atalım!


Kitlenizi Oluşturun
1. Her şeyden önce, benzersiz içerik oluşturmanız gerekir. İzleyicilerinizin şanstan başka herhangi bir kanalda bulabilecekleri bir şey yayınlarsanız, birkaç sadık aboneye sahip olamazsınız. Hoşunuza giden ve sizi tanımlayan içerikler oluşturun - ve hiçbir zaman insanlar ne sunabileceğinizi görmek için abone olmaya başlamaz.

2. Başarılı bir YouTube kanalının temellerinden biri günlük yayıncılıktır. Ayda birkaç kez gönderirseniz insanlar kanalınızı unutacak veya yalnızca ilginizi çekecektir. Öte yandan, her gün veya haftada en az birkaç kez kayıt gönderirseniz (belirli zamanlarda) hayranlarınız mutlu bir şekilde yeni videonuzu bekliyor olacak.

3. Her videodaki hayranlarınıza verdikleri destek için teşekkür etmeyi unutmayın. Bir ordu kurmak istiyorsunuz ve bunun gerçekleşmesi için hayranlarınızın sizin için ne kadar değerli olduğunu bilmeleri gerekiyor.

4. Videolarınızı ve içeriğinizi diğer sosyal medyada tanıtın ve abonelerinizden profillerinde paylaşmalarını isteyin.

YouTube'dan Para Kazanın

YouTube para kazanma 2021

1. YouTube’da içerik oluştururken elde edilen en büyük para geliri kaynağı, bir Ortak Programı aracılığıyladır ve AdSense’e kaydolmaktır. Geçen yıl (12 ay) en az 1000 aboneye ve 4000 saatten fazla saate sahip olduktan sonra içeriğinizden para kazanabileceksiniz. Her video için, oluşturduğunuz görüntülenme, gösterilen reklamların ve tıklanan reklamların sayısına bağlı olarak bir miktar para alacaksınız.


2. Bunun dışında devam edip, çok sayıda destek fanına sahip olduğunuzda kendi malınızı oluşturabilirsiniz. Kanal logonuzla gömlek, şapka, kupa satmak veya bir teklif para kazanmak için ve hayranınızın ekibinizin sadık üyesi olmak için iyi bir yoldur. Bununla birlikte, Kanal Üyeliğini de dahil edebilirsiniz - hayranlarınız emojiyi kullanma, rozetleri kullanma veya benzersiz içeriğe erişme seçeneğinden belli bir ücret alacaktır.

3. Sonuncusu fakat en az değil, YouTube'u kullanarak para kazanmanın harika bir yolu, belirli giyim / ev eşyaları markaları veya web sitesi hizmetleri ile promosyon anlaşmaları yapmaktır. Ürünlerini doğrudan inceleyen bir video oluşturabilir ve insanlar genel olarak ilgilendiğinde, sonuçta karşılığını veren daha fazla görüntüleme ve abonelik sağlayacaktır.

özet
 Yeterince zaman ve çaba harcamak için hazırsanız, kendinizi bir YouTuber olarak denememeniz için bir neden yoktur. Doğru yaklaşım ve benzersiz içerik sayesinde yüksek başarı şansınız var. Kim bilir, belki sonunda bir sonraki PewDiePie sizsiniz?

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Merkur 34c Review | Merkur 34C Review | 2021 |
    The Merkur 34C is an extremely popular adjustable 바카라 사이트 에스뱅크 safety razor. This is 메리트카지노 one of many adjustable razors available. This 우리 카지노 쿠폰 razor is 카지노 검증사이트 by far the งานออนไลน์ most  Rating: 9/10 · ‎Review by Alan Jones

    YanıtlaSil