Ticker

6/recent/ticker-posts

2021'de Amazon'da stoksuz satış (Satıcı Rehberi)

Dropshipping Amazon
Direk nakliye

Direk nakliye Amazon

Dropshipping, envanter taşıma veya mal posta koruma incelemesi bir inceleme sürecidir.

Bu ilginç iş modeli, bu Google Trendle 'de görebileceğiniz gibi, son beş popülaritesini artırdı .

Amazon'da veya kendi e-ticaret mağazanızı kullanarak dropship yapabilirsiniz.


Şudan şekilde - örneğin bagajda bulunan sitenizde listelersiniz. Daha sonra bir üremeda, ürünlerden gelen tüm ürünlerden gönderilmeyenden geçersiniz. Ve bu kadar!

Kolay geliyor değil mi? Amazon'da stoksuz satış biraz daha zordur.

Amazon'da Dropshipping

Amazon, 2019'da 280 milyar dolarlık servetle şehir en büyük -ticaret sitelerinden biridir. Bir Amazon satış için onaylandıktan sonra , platformda satış yapabileceksiniz.

Amazon'da stoksuz olarak satılıyor mu?

Amazon'da stoksuz satış (veya bir kişilik kişiselleştirmeleri yerine getirmesine izin vermek), Amazon'un kullanımlarına gelmeyeceğiniz zaman kabul edilebilir.

Meçbursun :

Ürünlerinizin kayıt satıcısı olun;
Sizin ürünlerinizin sergisi olarak tanıtımı için tüm tanıtım amaçlı ambalaj veya üretim olarak diğer bilgiler;
Nakliye firmalarının ilk gönderimleri, ambalaj malzemelerini satın alma kampanyaları, kişisel satın alımlardan gelen bilgilerden yararlananlar;
Ürünlerinizin müşteri iadelerini kabul ve işlemekten sorumlu olun; ve
Satıcı paketinizin diğer tüm seçenekleri ve geçerli Amazon politikalarına uyun.

İzin verilmeyen stoksuz örnek:

Başka bir satın alma ve perakendeciden satın alınan bu perakendecinin büyütüldüğü tahmin edilmektedir   ;
Sizinkinden farklı bir ürün paketinde kullanılan ambalajlama fişleri, faturalar veya diğer bilgiler içeren nakliye siparişleri.
Bu yiyeceklere uyulmaması için, özel günlerinize ikram edebilirsiniz.

Amazon FBA Kullanarak Dropshipping

Amazon'da dropshipping, Amazon'un Amazon Fulfilled by Amazon (FBA) aracılığıyla gezindiğiniz yerler .

Amazon Lojistik ile siparişlerinizi boyutlandırmak için seçer, paketler ve gönderir. Müşteriye yönelik bilgileriniz ile ilgili olacaklardır.

Ancak, bunun bir bedeli vardır! Amazon'a ne ödeyeceğiniz, hangi zamana kadar sattığınıza ve yılın zamanına bağlı olacaktır. Ürünleriniz Amazon'un deposunda 6 aydan fazla kalırsa, uzun vadeli hakların ödemeniz tahminidir.

Maliyetlerinizi ve gelirinizi hesaplamanıza yardımcı olması için bir Amazon ücret hesaplayıcısı kullanabilirsiniz .

Bir Amazon Lojistik satıcısıysanız, ürün listelemelerinizde "gelecek ve Amazon Gerçekleştiriliyor" adresinden ulaşılıyor. FBA yerine taşınacak olanın çocuklarından biri, birinci sınıftan sonra hak kazanmanız ve satın alma Kutusunu satın almak üzere yetiştirilirsiniz.

Amazon . Gönderim aracı 7-14 gün olarak işaretlenen bir liste görürseniz, bu büyük eğitim Çin'deki veya başka bir yerden bir dropshipper'dan satın alındı.

Amazon'da Dropshipping'in Artıları ve Eksileri

En İyi Amazon Tedarikçisi
En İyi Amazon kredisi

Bazı satıcılar, bir depoya ihtiyaç duymama ve genel giderleri düşürme gibi Amazon stoksuz satışının avantajlarından yararlanır. Ancak sorunlar yaratabilir ve kar marjları zayıf olabilir.

Amazon'da stoksuz satışın artılarını ve eksilerini daha yakından inceleyelim.

Artıları

En büyük faydası, oldukça tanınan bir küresel markayla uğraşıyor olmanızdır. Amazon, 310 milyondan fazla aktif kullanıcısı olan bir ev adıdır .

Amazon çok büyük olduğu için reklam, pazarlama, SEO , ilişki kurma ve problem çözme ile ürünlerinizin önüne alıcı çekmeye çok fazla odaklanmanıza gerek yok . Amazon reklamlarını trafik ve satışları artırmak için kullanabilirsiniz, ancak listelemelerinizi optimize ederseniz organik trafikten de yararlanabilirsiniz.


FBA kullandığınızı varsayarsak, başka bir avantaj da, herhangi bir envanter tutma konusunda endişelenmenize gerek olmamasıdır - bunların hepsini Amazon'un depolarına zaten göndermiş olacaksınız. Amazon, FBA ile nakliye ve müşteri hizmetleriyle ilgilenir, bu nedenle endişelenmeniz gereken tek şey listeleriniz ve ücretleridir.

Eksileri

Amazon'un stoksuz satış politikası, "başka bir çevrimiçi perakendeciden ürün satın almaya ve bu perakendecinin doğrudan müşterilere gönderim yapmasına" izin verilmez.

Bu, kurallara göre oynamak isteyen satıcıların pazarda karlı bir stoksuz satış işi oluşturmasını zorlaştırır. Bir ürün satışından elde ettiğiniz kârın çoğu tedarikçiye gittiği için, satıcı ücretlerinizi hesaba kattığınızda, çok az kar kalırsınız.

Amazon müşterilerinin yüksek beklentileri var. Siparişlerle ilgili sorun yaşarsanız, bu olumsuz geri bildirimlere veya daha kötüsü, hesabın askıya alınmasına veya kapatılmasına neden olabilir.


Teknik olarak envanteri kendiniz stoklamasanız bile, envanter kullanılabilirliği hala önemlidir. Ürünler hala bir yerden geliyor ve alıcınız nerede olduğunu umursamıyor. Tek umursadıkları şey, "satın al" ı tıkladıklarında, o öğeyi hemen alacaklardır.

Dropshippers, tedarikçileriyle / tedarikçileriyle açık iletişim hatlarına sahip olmalıdır, böylece belirli bir üründe stokları azsa, listelemelerinizi buna göre ayarlayabilmeniz için size hızlı bir şekilde haber verebilirler.

Yorum Gönder

0 Yorumlar