Ticker

6/recent/ticker-posts

TİK TOK'TAN PARA KAZANMA

Tik Tok'tan para kazanma
Türkiye'de ek iş olarak şu an dinamik olan ve gün geçtikçe popülaritesi artan Tik Tok videoları başladığından belli  kullanıldığı bir online ağ uygulaması ile, nakit para kazanmak için bir şansını da kullanıcılarına vermiş oldu. Hemen hemen her konuda, özellikle de videoda içerik oluşturabilen çevrimiçi yani online bir ağ yönetimi olan Tik Tok, güçlü tanıtım stratejisi ile son çeyrekte Android ve IOS çalışma sisteminde uygulanan marketinde en çok indirilen uygulamaya dönüştü.



Türkiye’de de son dönemde popüler olmayı başaran Tik Tok’tan para kazanma yolları kesinlikle var. Genel olarak bir toplumsal medya platformu olması nedeniyle Tik Tok’da içerik üreterek takipçi elde edebiliyorsunuz. Elbette platformun etken olması ile birlikte reklam verenlerin de ilgisini çekti ve yüksek takipçiye haiz içerik üreticileri reklam almaya başladı. Şu anda servisten para kazanmanın tek yolu reklam almak, sadece düşük yada orta seviyedeki kullanıcılar dahi reklam alamıyor, çünkü oldukça ciddi bir reklam verenlerin ilgisi henüz oluşmadı.


Örneğin Türkiye’de Tik Tok üzerinde sık sık ünlüler ile keyifli kısa videolar çekerek 1.5 milyon takipçiye ulaşan Ezgi Gizem Akdoğan, bu yüksek takipçi kitlesi sayesinde birçok sponsorluk anlaşması almayı başarmıştır .Tik Tok Videolarında markalara yer vererek para kazanan Ezgi, yükseliş trendi ile beraber daha çok potansiyel de  barındırıyor.



Eğer Instagram, Facebook ve Twitter’dan para kazanmak için geç kaldığınızı düşünüyorsanız Tik Tok bu açıdan yepyeni bir platform ile yeni kullanıcılar için eşi olmayan fırsatlar sağlıyor. Yükseliş döneminde olması sebebiyle iyi bir içerik üretimi ile hızlı bir profil yükselişi ile gelir  elde edebilirsiniz.

Tik Tok Komik olarak da hem eglenceli hem de ek olarak yeni yeni yükseliş trendine girmesi nedeniyle ileride değişik para kazandırma yollarını da kullanıcılarına arz edebilir. Örneğin doğrudan olarak video izlenmeleri yada profil görüntülemeleri için kullanıcılara belirli bazı ücretler kullanıcılarına  dağıtılabilir.

ŞİRKETİN  MUHTEŞEM  YÜKSELİŞİ

Tik Tok’da yaşanan yükseliş ile beraber platformun geliştiricisi Çin merkezli Bytedance’ın da piyasa kıymeti hızla yükseliyor. Kısa bir süre içinde global piyasa değeri olarak Uber’i geride bırakan Bytedance, daha şimdiden 80 milyar dolarlık piyasa değerlemeyi aştı bile

Yorum Gönder

0 Yorumlar