Ticker

6/recent/ticker-posts

İNTERNETTE PARA KAZANMA TEKNİKLERİ SATIŞ ORTAKLIĞI SİSTEMİ

SATIŞ ORTAĞI OL PARA KAZAN
İnternetten para kazanma 2019 yılından itibaren en çok kazandıran sektörlerinden biri olacak.İnternetten para kazanma yolları ile igili bu bilgiler kesinlikle size kazandıracaktır.

2019'da İzlenecek En İyi Ortak Pazarlama Trendleri

Dijital pazarlama kadar dinamik bir sektörde,satış ortaklığı pazarlaması yıllardan beri sürekli bir ilgi alanı olmuştur ve aynı eğilim bu yıl da devam edecektir.

Affiliate marketing, önde gelen e-ticaret web sitelerinin, dijital pazarlama alanındaki en yüksek büyüme yollarından biri olarak tanımlanmasından bu yana moda olmuştur. Forrester Consulting tarafından yürütülen bir araştırma, satış ortaklığı pazarlamasının 2020 yılına kadar yıllık yüzde 10'luk bir büyüme hızına gireceğini öngördü. Bu amaçla, işte 2019’da affiliate pazarlamaya egemen olabilecek bazı eğilimlerin bir derlemesi.

1. İçerik Odaklı Olan Kral kalır

Her zaman olduğu gibi, içerik 2019'da da satış ortaklığı pazarlamasının en ayrılmaz parçası olarak kalacaktır. Kuruluşlar, hem müşterilere hem de arama motorlarına hitap eden kaliteli içeriği dağıtıyor. Önümüzdeki birkaç yıl boyunca, içeriğin yaratıcılığı merkeze geçecek ve üyeler zengin görsel-işitsel içeriğe dallanacaktır. Slayt gösterileri, resimler ve ürün ve hizmetlerin video gösterimleri, geleneksel içerik yaklaşımı üzerinde hüküm sürecek. Tabii ki yazılı kelime, şirketler tanıtım çalışmalarını destekleyecek ilgili nasıl yapılır parçaları, satın alma rehberleri, başyazı kitapları ve diğer eğitim parçaları oluşturdukça ölçeklenmeye devam edecektir.

2. İştirakler aracılığıyla İndirim

Son zamanlarda, Sanayi Politikası ve Promosyonu (DIPP), çevrimiçi platformlar tarafından doğrudan indirim yapılmasının yasak olduğunu açıkladı. Bu karar sanayiyi sarstı ve e-ticaret platformları rekabette öne geçmek için indirim yapmayı bir taktik olarak kullanıyor. Online alışveriş portalları karmaşayı azaltmanın yollarını bulmak için çırptılar, satış ortaklığıpazarlamaya yöneldiler. Önde gelen satış ortaklığı pazarlama platformları, çevrimiçi mağazalara satışları birinci sınıf promosyonlar yoluyla yönlendirir ve ardından web sitesine yönlendirilen trafik için bir komisyon alır. Bu komisyonun bir kısmını, her satın alımda çok şey arayan müşterilere hitap eden bir süreç olan geri ödeme şeklinde müşterilere geri veriyorlar. İştirakler aracılığıyla bu tür dolaylı indirimler 2019 ve sonrasında da artış eğiliminde olacaktır.

3. Off-Beat Kategorilerine Odaklanın

                
Elektronik, moda ve seyahat gibi kategoriler, çevrimiçi alışveriş endüstrisinde paketi yönlendirirken, ilaçlar, bakkaliye ve günlük mücevher gibi bazı sıra dışı kategorilerde de bir artış olacaktır. Yaşam tarzları değiştikçe ve aile başına harcanabilir gelir miktarı arttıkça, tüketicilerin çevrimiçi alışveriş eğilimlerinde bir değişiklik olmuştur. Gittikçe daha fazla sayıda müşteri market alışverişi ve reçeteli ilaçlar için internete yöneliyor. Birinci sınıf tedarik zincirleriyle, çevrimiçi alışveriş portalları günlük eşyaları birkaç saat içinde teslim edebiliyorlar. Bu nedenle, bu kategoriler talep açısından havai fişeklere bağlıdır. Artan bu talebin arttırılması satış ortaklığılar olacak ve bu ürünlerde daha fazla komisyon kazanabilecekler.

4. Satış Otaklığı Pazarlamasında Yapay Zeka

               
Son zamanlarda, satış ortaklığı platformu WebGains, satış ortaklığı pazarlamasının ilk chatbot'unu oluşturmak için IBM Watson ile bağlantı kurdu. En yeni makine öğrenme yetenekleriyle güçlendirilmiş bu sohbet çubuğu, yayıncılara kampanya yönetimi konusunda rehberlik edebilir ve ihtiyaç duydukları bilgileri bulmalarına yardımcı olabilir. Yapay Zeka (AI), ortak pazarlama sektörünü hızla kapsıyor. Sezgisel teknoloji, satış ortaklığı pazarlamacılarının performanslarını izlemelerine yardımcı olabilir ve yüzlerce yayıncı ile sorunsuz bir şekilde iletişim kurmalarına yardımcı olabilir. Önümüzdeki birkaç yıl içinde, sektörde yaygın teknolojik alımlara şahit olacak, bu da onu daha verimli ve etkili hale getirecektir.

5. Sesli Arama için En İyileştirme

Google Home ve Siri gibi cep telefonu ve ev asistanları, internet aramaları dünyasında yeni bir boyut ekledi. Değişen zamanlarla gelişmek için, satış ortaklığıpazarlamacılarının sesli aramalar için optimizasyona daha fazla odaklanması gerekir. Sesli arama için optimizasyon, geleneksel SEO uygulamalarına kıyasla tamamen farklı bir oyundur. 2019’daki SEO uzmanları, doğal dil ve sesli komut olarak kullanılması daha olası olan uzun kuyruk anahtar kelimelerine odaklanmaları gerekecek. Facebook, Amazon, Google ve Apple gibi önde gelen oyuncular zaten sesle aramaya başladılar ve orta seviye oyuncuların gelecek birkaç yıl içinde de takımları takip etmesi muhtemel.


Dijital pazarlama kadar dinamik bir sektörde,satış ortaklığı pazarlaması yıllardan beri sürekli bir ilgi alanı olmuştur. Söz konusu trendlerin 2019'da nasıl bir rol oynayacağını ve sektörün bu trendlerin arkasında ne kadar büyük bir artış sağlayacağını tahmin etmek heyecan verici.



Satış ortaklığı Pazarlama Kampanyalarınızı Geliştirmek için İpuçları

Satış ortaklığı pazarlamasında size yardımcı olacak birçok ipucu ve tavsiye parçası var. Makale pazarlamasının ilk adımı bu ipuçlarını bulmak ve bunları pazarlama planınıza dahil etmenin yollarını bulmaktır. Aşağıdaki makale, satış ortaklığı pazarlamasında ilk adımı atmanıza yardımcı olmak için yazılmıştır.

Bir satış ortaklığı pazarlama programı seçerken, benzersiz bir ürün sunan bir şirket arayın. Aynı ürüne ilişkin inceleme denizinde yalnızca bir kişiyseniz, çok sayıda alıcıya sahip olma olasılığınız daha düşüktür. Piyasadaki hiçbir şeye benzemeyen ve başkaları tarafından tanıtılmayan bir ürünün tanıtılması daha yüksek başarı oranına sahip olacaktır.

Satış ortaklığı ile Para Kazanmak)

İnternet kullanım oranı her gün artmaya başladı ve evde ek iş olarak da bize fırsatlar sunmaktadır. İnternetin kullanımı yaygınlaştıkça, sektörler gelişiyor. Son zamanların en popüler konularından biri olan Affiliate marketing, para kazanma konusunu araştırdığımız bir satış ortaklığıdır. Bu sistem nasıl çalışır, bu da evden çıkmadan para kazanmanızı sağlar? satış ortaklığı pazarlama nedir? Gerçekten bir satış ortaklığı ile para kazanmak mı? Para kazanıyorsanız, bunu yapmanın ne kadar mümkün olduğunu görelim.

Her şeyden önce, satış ortaklığından para kazanmak için interneti iyi anlamanız ve çok mutlu olmanız gerekir. Teknoloji ve İnternet yoksa, satış ortaklığı pazarlama sisteminden para kazanmak mümkün olmayacaktır ya da en azından çok zor olacak. Çünkü satış ortaklık sistemi ınternet anlamıyorum olanlar için oldukça karmaşıktır.

Satış ortaklığı pazarlama nedir?

Affiliate Pazarlama, internette, dijital ortamda, sanal dünyada veya başka bir deyişle belirli bir oranda komisyon almak için başka birine ait ürünleri satmanın işidir. Örneğin, Türkiye'nin önde gelen online alışveriş siteleri, ürünlerini bir satış ortaklığı ile satan herkese belirli komisyonlar sunmaktadır. Hepsi burada, Gittigidiyori, Teknosa, Trendyol, Markafoni veya diğer giyim siteleri, ister ulusal boyutta hizmet şirketleri düşünün ister tüm ticaret şirketleri satış şirketleri ile işbirliği içinde çalışıyor.

Neden Bir Satış Ortaklığı?

Şirketler ürünlerini satmak için potansiyellerini artırmak ve aynı zamanda maliyetlerini azaltmak için bu sistemlere yöneldiler. Yazımızın başında söylediğimiz gibi, insanlar artık televizyon izlemek yerine bilgisayarlarda veya telefonla vakit geçiriyorlar. İnternetten ürün tanıtım, reklam ve satış potansiyeli artık neredeyse televizyonu geçmiş durumda. İnternet, ürün sahiplerinin düşük bütçeyle pazarlayabileceği ve ürünleri için çok büyük bir müşteri potansiyeli bulabileceği ve bu büyük müşteri potansiyeline satabilecekleri ve reklam verebileceği ve satış ortakları bulabilecekleri benzersiz bir fırsattır. Bir çeşit kazan-kazan formülü. Çok büyük bütçeler tahsis etmeden satış yaparak şirketin ürünü hem de insanlar şirketin ürününü satmak için aracılık ve komisyonlarla para kazanıyorlar.

Satış Ortaklığı Sistemi Nasıl Çalışır?

satış ortaklığı pazarlama (satış ortaklığı) için kurulan satış ağları (siteler) hem Türkiye'de hem de dünyada mevcuttur (örnek satış ağı siteleri aşağıda verilmiştir). Satış ağları, ürünlerini satmak isteyen bir tür reklam şirketidir ve aynı çatı altında ürünlerini satacak olanlar bir araya getirirler.Evde ek iş 2018 yılı dolasiyla cebinde internet olan herkese imkanlar vermektedir.

Daha iyi bir anlayış için bir örnek vererek açıklamaya çalışalım. Örneğin, Hepsiburada sitesi satış ortaklığı pazarlama sitelerine reklam ekler ve bulur ve ürünümü satan kişiye %6 Komisyon vereceğim diyor. Sen ol, git ve ücretsiz satış ortaklığı pazarlama için Kayıt ve reklamveren siteleri gözden geçirin. Allura'nın reklamını gördün ve ücretsiz olarak aldın.

Size bir referans bağlantısı sağlanır, bu bağlantı doğrudan ürüne bağlantı olmayan size özeldir . Bu adresi tıklayan kişi, hepsiburada'nın sitesine ve satılmak isteyen ürüne yol açar. Bu ürünü hepsiburada'dan satın alan varsa, bir komisyon alırsınız. Örneğin, 100 TL ürün sattı 6 % Komisyon biz 6 TL kazanmak, dedi. Sağladığımız komisyon oranı örnekten daha farklı olabilir, ancak verilen komisyonlar bu oranlara kadar gidiyor. Satış ortakları olmak için şirketlerle iletişime geçmeniz gerekmez. Reklamlarını satış ağına eklerler ve isteyen herkes onları satın alabilir ve bir satış ortağı olabilir. Size sağlanan bağlantıların otomatik kişiselleştirilmiş bağlantı adresleri olduğunu size söyledik. Bir kişi bu bağlantıyı tıkladığında ve satın aldığında komisyonunuz otomatik olarak sisteme düşer. Yani sistem tamamen otomatiktir. Tek yaptığınız ürünleri satın almak ve satmak.

Altı lira için olduğunu söyleyeceksin ama  bu sistem öğle değil. Bir gün içinde bağlantınızı tıklayarak ürün sayfasında alışveriş yüzlerce kişi, bu  altı lira çok sayıda  paraya dönüşür. En önemli noktada başladığı yer burası. Eğer olsun reklam bağlantıları yüzlerce olmasa bile, alışveriş onlarca alırsınız. Eğer herhangi bir para kazanamaz olsa bile, satış olsun Komisyon satarsanız şirketler iş bu bölümünde ilgilenmiyor mantıktır. Peki nasıl size verilen müşteri reklamları çekerek alışveriş yapabilirsiniz, en biraz düşünelim. Bazı ürünlerde %70 komisyonlar veriliyor özellikle diital ürünler de daha çok kazanırsınız.Yani 100 lira bir siz 70 lira kazandıracaktır.Ayda 1000 ve 10.0000 hatta daha fazla kazanan var.

Reklam yaptığım şirketin ürününü nasıl satarım?
Aslında, İnternet ile iyi iseniz, cevap basittir; reklam ile. Bunu yapmanın birçok farklı yolu vardır. Web sitenizde veya sosyal medya hesaplarınızda satış ortağı olduğunuz şirketin ürünlerini tanıtacaksınız. Örneğin, iyi trafiğe sahip bir web siteniz varsa, pek çok ziyaretçi, sitenizde aldığınız reklamları koyabilirsiniz. Sitenize koyduğunuz reklamları tıklayan insanlar, ürünün satıldığı sayfaya gider ve alışveriş yaparsanız komisyonunuzu alırsınız.

Sosyal medya platformu hesaplarından reklam verebilirsiniz. Örneğin, Facebook, Twitter, Intsagram, youtube (pek çok takipçi) gibi platformlardan herhangi birinde büyük sayfalarınız varsa, satış ortağınız olduğunuz ürünü tanıtabilirsiniz. Örneğin, kadınlar hakkında bir Facebook sayfasının yöneticisi iseniz ve bu sayfanın binlerce takipçisi varsa, ortaklık sisteminden para kazanabilirsiniz. Satış ağları sitesi üyesi olarak, Türkiye'deki her şirket bu satış ağlarına reklam ve üye verir. Trendyol'u bulabilir ve satış ağına ücretsiz abone olan şirketlerin listesine bakarak bir satış ortağı olabilirsiniz. Trendyol makyaj kozmetik ürünleri satılır ve bir satış ortağı olduktan sonra, Facebook sayfasında size verilen reklam bağlantısını paylaşabilirsiniz online alışveriş sitesidir ve eğer tıklayın ve alışveriş, otomatik olarak Komisyon alacaksınız.

Forumlar, ekşi sözlük, kizlarsoruyorum, donanım, vb. ürünü satış ortağınız olarak böyle platformlarda tekrar tanıtabilirsiniz.

Bununla birlikte, ziyaretçiler, blog veya çok sayıda takipçi olan bir sosyal medya hesabı sayfasıyla bir web siteniz yoksa, forumlardan çok fazla geri dönüşüm elde edemezsiniz. Ya da, eşime, arkadaşıma ve aldığım bağlantıdan alışveriş yapmam gerektiğini söylerseniz, bu çok fazla iş değildir. Bir kez, iki kez olur, ama ne kadar ileri giderse, bu düşük olur. Ancak binlerce insanın buraya tıklayarak bir gün girdiği bir siteniz varsa, reklamları koyarak gelir elde etmek kötü kabul edilmeyecektir. Önemli olan bu.

Satış Ortaklığı Siteleri (Ağlar))
Admitt: Rusya'da dayalı bir uluslararası ortaklık pazarlama sitesi. Onlar Türkçe hizmet verir ve ücretsizdir. Rus sitesi uluslararası bir satış ortaklığı ağıdır ve dediğimiz gibi kayıtlı tüm Türk şirketleri bakabilirsin. Ücretsiz Üye Olmak ve hemen satış ortaklığı iş başlayabilirsiniz. Siteye gitmek için hemen  TIKLAYIN

Reklamction: Türk ortaklık pazarlama sitesi. 3 milyondan fazla üye ve 2.300'den fazla reklam yayıncısı. Siteye gitmek için hemen TIKLAYIN

Gelir ortakları: adından da anlaşılacağı gibi, Türk satış ortaklığı sitesi. Siteye gitmek için hemen TIKLAYIN

Amazon: dünyaca ünlü Online Alışveriş Sitesi Amazon duymuş olmalı. satış ortaklığı pazarlama sistemi bu sitede kendi Anayasası altında kullanılabilir. Siteye gitmek için hemen TIKLAYIN

Clickbank:  Dünyaca en  ünlü diyebileceğimiz en fazla kazandıran uluslararası hizmet veren popüler bir ortaklık pazarlama sitesidir. İngilizceniz varsa, ÜCRETSİZ kayıt yapabilir ve satış ortaklığı sistemine katılabilirsiniz. Siteye gitmek için hemen  TIKLAYIN

Satış Ortaklığı Sisteminden Ödemeler Nasıl Alınır?
Yukarıdaki satış ortaklığı ağlarından herhangi birinin ücretsiz bir üyesi olarak, yabancı bir web sitesi iseniz PayPal hesabınızı sisteme girersiniz. Her sitenin belirli bir sınırı vardır. Hesabınızda biriken para alt sınırı aştığında, paranızı banka hesabınıza veya Paypal hesabınıza çekebilirsiniz.

Bağlı ağlar (siteler) güvenilir mi?
Evet yukarıda sağladığımız satış ortaklığı pazarlama siteleri güvenilirdir. Reklam tanımından para kazanırsanız, paranızı güvenli bir şekilde bozmadan banka hesabınıza aktarırlar. Bu siteler, komisyon alırlarsa yayıncılardan satış yaptıkları için adlarının hasar görmesini istemezler. Dolayısıyla, ürünler ceplerinden para kazanmaları için satıldığı için, parayı herhangi bir sorun yaşamadan hesaplara yüklüyorlar.Dolayısıyla evde ek iş diyebileceğimiz bu sistem ilerde mesleğimiz haline gelecektir.Dünyada bu sistemle binlerce insan kendine meslek edinmiştir.

Para Kazanma, özellikle internetten para kazanma yolları konusunda ek iş yaparak ek gelir elde etmek amacındadır ... Internetten Para Kazanma Yolu 2019 Çok Kolay Kisa Sürede ...

 30 GÜN İÇİNDE KENDİ ONLİNE SATIŞ ALTYAPINI KUR VE AFFİLİATE MARKETİNG YAPARAK HER AY DÜZENLİ PARA KAZANMAYA BAŞLA!

Yorum Gönder

0 Yorumlar