Ticker

6/recent/ticker-posts

EVDE EK İŞ;YouTube Para Kazanma Gerçeği


YouTube para kazanma
internetten para kazanma 2021 yılından itibaren en çok kazandıran sektörlerinden biri olacak.İnternetten para kazanma yolları ile igili bu bilgiler kesinlikle size kazandıracaktır.

Başka biriyle çalışmaktan bıktıysanız ve  evde ek iş olarak kendi işinizi yapmak istiyorsanız, kesinlikle doğru adrestesiniz.

Bu makalem de YouTube'da nasıl para kazanılır? Kanal en kolay nasıl açılır? Her şeyden önce, her şeyi kafanıza koymanız ve yeni bir kanal açmak  inancınızı yitirmemeniz gerekir. Sonra sisteminizi kurmak ve deneme çekim yaparak sabırla kendinizi tartmak zorundasınız. Profesyonel olmak ilk başlarda zorunda değilsin! Unutmayın, insanların göz önüne gelirseniz, daha samimi olursunuz! Ayda 150 bin TL kazanan en ünlü YouTubers, samimi olduklarından dolayı için zenginlik kapılarını açtı!

Evde ek iş imkanı arıyorsanız, özel ek iş fırsatları ve internetten para kazanmanın yollarını aramaya devam ediyoruz ve yeni teknik yöntemlerini keşfetmeye,bilmek zorundayız..

Birkaç gün önce, bir İngiliz aile çocuğu hakkında 57 saniyelik bir video paylaştı ve sadece 150.000 dolar gelir kazandı. Ne kolay değil mi? Neden bu kazançlar için şimdi sen duruyorsun? Alternatif olarak, bir şehir, yer veya adresin yakınında arama yapabilirsin.. YouTube'a video yükleyebilir ve tahmin edemeyeceğiniz faydaları kazanç elde edebilirsiniz.

YouTube’un Google’ın arkasındaki ve dünyanın en büyük ikinci diğer arama motoru olduğunu biliyor muydunuz? Online pazarlam bakış açısına göre, bu büyük kaynağı görmezden gelmek çok mantıklı ve inandırıcı gelmez.YouTube gerçekten en iyi para kazanma fırsatlarından biri, gerçekten para kazanmak istiyorsanız kendi fiziksel ürünlerinizi satmak en doğru yol. YouTube'u kullanmanızı bunun için tavsiye ediyorum.

Çoğu insan Youtube'dan nasıl para kazanılacağı hakkında daha fazla bilgi edinmek ister. Konu hakkında bilgi edinmek isterseniz daha fazla bilgi edinin.

Bir YouTube Ortağı olarak, Youtube'dan para kazanabilirsiniz. Videolarınıza reklam eklersiniz ve bu reklamlar tıklandığında, belirli bir gelir yüzdesi almaya hak kazanırsınız. 1.000 gösterim başına 3 ila 10 TL arasında kazanabilirsiniz.

YouTube ortağı olmak, AdSense yayıncısı olmak gibi farklı  bir şey değildir. İşte bunu nasıl yapacağınızı göstermek için  size çok kolay bazı basit adımlar.:

1-Bir AdSense hesabı açtığınızdan emin olun

YouTube videolarınıza eklenen reklamlardan elde edilen kar  kazanç ve istatistikler Adsense hesabınızda görüntülenir. Bu yüzden hemen  bir hesap açmanız gerekiyor.

Teorik olarak, bir AdSense hesabı açmadan önce siz YouTube ortağı da olabilirsiniz. Ancak size ilk olarak tavsiyemiz, önce bir AdSense hesabı açmak ve daha sonra bir YouTube ortağı olmak olacaktır.

2-YouTube'da izleyici kitlenizi artırın

YouTube, uygulamanızı değerlendirirken YouTube'da en önemli kriter olarak kaç izleyiciye ulaştığınıza bakmaktadır. Aşağıdaki verile rakamları çok önemsiyorlar:

En az 1.000 aboneye ulaşmak

Tüm videoların en az 1.000 görüntülerini izlenmesi

En az 10.000 kanal gösterilmesi

Bunlar minimum sayılardır. Yerinde olsaydık, bu rakamları aslında biz beşe çarpardık.

3-düzenli olarak devamlı olarak video yüklemek

Videolarınız viral olsa bile, sadece bir veya iki video kabul etme şansınızı yitirir. Bu nedenle YouTube, uzun süre çalışabilen çok sayıda insanlar var

Mutlaka okuyun:Online satış yapmak isteyenler için ipuçları burda 

YOUTUBE'DAN HAFTADA 10 BİN  LİRA KAZAN İNSANLAR VAR

Daha düzenli videolar yüklemek sizin başarı şansınızı artırır. Örneğin, her gün yeni kopyasız ve özgün videolar yükleyen biri, her iki haftada bir yükleyen birinden daha yükselecektir izlenme olarak.

YouTube ortağı olmak için başvurmadan önce en az 100 video yüklemenizden emin olmalısın(bazıları 50 videonun yeterli olacağını tahmin olarak yazmaktadırlar)

4-marka oluşturmak en güzeli

Bu adım ilk olarak çok gerekli değildir, ancak kabul edilmenize size yardımcı olabilir. Teknik ilkelere dikkat etseniz bile,  YouTube ortağı olup olmayacağınıza siz değil başkaları  karar vereceklerini unutmayın. Başka bir deyişle, ne kadar iş konusun da profesyonel olursanız, şansınız o kadar artacaktır.

Pratik ipuçları:

Videolarınızı yayınlamak ve kitlenizle daha fazla etkileşim kurmak için bir web sitesi açmak en mantıklısı.

Güzel bir logo hazırlayın ve logonuzu her yerde kullanın.

Logonuzla videolarınızı filigranda kullanmaya özen gösterin

Videolarınız için  her zaman profesyonel bir giriş düşünün.

YouTube kanalınızı özelleştirin, böylece daha profesyonel görünmeniz sağlar

İçeriğinizin telif hakkıyla muhafaza edilen meteryaller içermediğinden emin olun.

Başvurunuzun reddedilmesine ifşa  olabilecek en önemli faktörlerden biri telif hakkı ihlali olacaktır. Bu nedenle, videolarınız telif hakkıyla korunan materyal kesinlikle  içermemelidir.

Bu görüntüler, grafikler, logolar, video klipler ve görsel-işitsel unsurları da içermektedir Örneğin, izniniz olmadan uyguladığınız arka plan müziği bile  size reddedilmesine fırsatını doğurur.

6-YouTube ortağı olmak için başvurun

Belirtilen adımları izlediyseniz, başvurunuza hazırsınız demektir. Bunu YouTube ortağı sayfasından yapabilirsiniz. Bir sürü insan bir uygulama olduğundan, uygulamanızı kabul etmek zaman alabilir, fakat  kabul gördükten sonra, reklamlar videolarınızda kullanılmaya  elbette başlayacaktır.

YouTube online para kazanmak isteyenler için büyük bir ek gelir fırsattı sunmaktadır. Sizden önerdiğimiz bu  ev de ek gelir fırsatını değerlendirmek için  şimdiden zamanınızı boşa harcamayın. Başarılar!
Boş oturmayı bırak - hemen bugün 
kazanmaya başla Sıfırdan servet 
yapma şansını kaçırmayın!
BİLGİ EDİNİN
YouTube para kazanma 1

Evde eki iş olarak birçok kişi, YouTube'un,  yani Google'ın, yüklediğimiz videoları yayınlarken yayınladığımız reklamlarla çabalarımızla inanılmaz reklam gelirleri ürettiğinden şikayet ettiler sürekli olarak. Ancak platform üzerinden YouTube'da  online para kazanmak mümkündür. Ancak unutmayın, en son güncellemelerle YouTube'da  para kazanma yeteneğini açmak çok zorlaştı. Yani, Youtube'dan para kazanmak 2018 itibariyle oldukça zor hale geldi. Küçük kanalların gözünün yaşına bile bakılmamaktadır.

Youtube para kazanma 2018 çok zor hale geldi! Bu kurallara                                      dikkat edin!


İçeriğiniz belirli bir izlenme seviyeye ulaşırsa, Google hesabınızı onaylayacak ve videolarınızdan gelir elde etmeye başlayacaksınız. 2018'den önce, Toplam 10.000 hit için bir Google AdSense etiketi almak yeterli olmaktaydı. Bu takip numarasından sonra, videolarınıza reklam ekleyebilir ve içeriğinizi paraya dönüştürebilirsiniz. Google bu durumu  yeni kuralla  değiştirdi.

Mutlaka okuyun: Affiliate Marketing (Satış Ortaklığı) ile Para Kazanmak

20 Şubat 2018 itibariyle YouTube  online para kazanma koşulları aşağıdaki gibidir:
YouTube para kazanma 2
YouTube den para kazanmak 
                               
-Son 12 ayda, toplam 4 bin saat video izlenmiş olmanız gerekiyor
-En az 1000 aboneye sahip olmanız gerekiyor.
Bu kararın nedeni, bazı içeriğin çok sayıda kanala ve aboneleri olmayan birçok hesaptan tekrar kullanılmasıdır, ünlü videolar gelir elde etmek için devamlı yayınlanmaktadır.

Bununla birlikte, yurtdışında ayrıntıları yayınladığı kar ortaklığı sistemi ile, en çok izlenen videoların üreticileri kendi videolarından reklam gelirlerinin bir kısmını  kar olarak alırlar.

İngiltere'de, en popüler videoları düzenli olarak alan ve yayınlayan birçok kişi on binlerce paund kazanıyor. Ve yüzlerce Amerikalı her yıl kar ortaklığı ile altı haneye varav rakamlarla kazanç sağlamaktadırlar.


YouTube dan  online para kazanma 2018 – rehberiniz


2007 yılının ortalarında, Thames Valley'den Howard Davies-Carr, küçük oğlunun (Charlie) tekrar ve tekrar kardeşinin parmağını ısırmasıyla  ve kardeşinin tepkilerine tepki vermesi ötüründen dolayı bir video yükledi ve o zamandan beri bu video  ortalama olarak neredeyse 400 milyon kez izlendi. Baba Davies-Carr bu videonun gelir paylaşımı ile £ 100,000 (yaklaşık $ 160.000 / € 115.000 Euro) kazanç elde etti.

Türkiye'de benzer rakamlar olmasa da,çok önemli miktarda  gelir elde edilmektedir.. YouTube online para kazanma etkinleştirme işlemini başarıyla tamamladıktan sonra, AdSense kullanarak bu şekilde belirli bir düzeyde gelir elde etmek mümkündür.. Kanalınızı genişletmek ve çok daha fazla kazanmak istiyorsanız, aşağıdaki YouTube kılavuzumuza bir göz atmanız yeterli olacaktır.


Para Kazanma, özellikle internetten para kazanma yolları konusunda ek iş yaparak ek gelir elde etmek amacındadır ... Internetten Para Kazanma Yolu 201 Çok Kolay Kisa Sürede ...

 30 GÜN İÇİNDE KENDİ ONLİNE SATIŞ ALTYAPINI KUR VE AFFİLİATE MARKETİNG YAPARAK HER AY DÜZENLİ PARA KAZANMAYA BAŞLA!

Yorum Gönder

0 Yorumlar