Ticker

6/recent/ticker-posts

Satış Ortaklığı Yani Affiliate Marketing, Ne Kadar Zor?

 

Satış Ortaklığı Yani Affiliate Marketing, Ne Kadar Zor?

Bu soruyu sorduğum için gerçekten minnettarım. Ve takdirimin nedeni, çevrimiçi bir iş kurmak amacıyla çevrimiçi olan çoğu insanın kolay olduğu fikrine sahip olmasıdır, dolayısıyla onlardan herhangi bir iş gerekmez. Ve üzücü sonuç, bu tür kişiler çevrimiçi girişimlerinde başarısız oluyorlar.

Satış Ortaklığı Yani Affiliate Marketing, Ne Kadar Zor?


O halde sorunuzu tekrar gözden geçirelim sevgili okuyucu. Satış ortaklığı yani Affiliate Marketing, zor mu? Satış ortaklığı yani Affiliate Marketing,nasıl görmelisiniz? Bunu bir iş olarak mı görüyorsunuz? Kesinlikle, bu bir iş. Çevrimdışı ve çevrimiçi diğer herhangi bir iş gibidir. O halde size bir sonraki sorum, Satış ortaklığı yani Affiliate Marketing, da dahil olmak üzere gerçek bir iş yürütmek kolay mı yoksa zor mu?


Satış ortaklığı yani Affiliate Marketing,  dahil olmak üzere herhangi bir işletmenin işletilmesi kesinlikle zordur. Neden öyle diyorum? Bu arada, bu tartışmayı Satış ortaklığı yani Affiliate Marketingla sınırlayacağım. Peki,Satış ortaklığı yani Affiliate Marketing, neden zor? Satış ortaklığı yani Affiliate Marketing, olarak başarılı olacaksanız, bağlı kuruluş pazarlamasının içini ve dışını bilmeniz gerekir. Bağlı kuruluş pazarlamasının ne olduğunu bilmelisiniz. Doğru ortaklık programlarını nasıl bulacağınızı bilmelisiniz. Tanıtımını yapacağınız ürünler hakkında detaylı bilgiye sahip olmalısınız. Kârlı bir niş seçebilmelisiniz. Hedef kitlenizi tanımanız ve anlamanız gerekir. SEO hakkında biraz bilgi sahibi olmalısınız. Arama motorlarında üst sıralarda yer alacak kaliteli içeriklerin nasıl yazılacağını bilmelisiniz. Sosyal medyadan web sitenize nasıl trafik çekeceğinizi bilmelisiniz.


Şimdi size sorduğumuz soruyu sormama izin verin, şimdi ne düşünüyorsunuz, Satış ortaklığı yani Affiliate Marketing, zor mu? Hepimizin çıkarması gereken sonucu biliyorum, bu zor. kabul etmeyecek misin?


Tüm bunların amacı, sizi gerçeklerden uzak olabilecek bir bağlı kuruluş pazarlama işine başlamaktan korkutmak değildir. Tek yaptığım, sadece bir gerçeği dile getirmek. Evet zor ve evet çok çalışma gerektiriyor. Bunu yaparken başarılı olabilir misin?


Diğerleri bunu yapıyor ve başarılı bir şekilde yapıyorlar değil mi? Neden yapabiliyorlar? Uygun zihin setini geliştirdiler. Uygun eğitimi, uygun becerileri, uygun araçları edindiler ve başkalarından yardım aldılar. Evet, kendilerine yatırım yaptılar.


Ve size güvenim tam, doğru zihniyetle, bağlı kuruluş pazarlaması zor olsa da bunu yapabilirsiniz. Başarılı bir Satış ortaklığı yani Affiliate Marketing, olma yeteneğine sahipsiniz

Yorum Gönder

0 Yorumlar